Salam konco

kang,wingi aku wis takon karo pengepul gula,deweke gelem ngirim gula tapi asal pembayaran jelas,sing maksude jelas dibayar kess. Nek masalah butuh pirang ton,deweke siap masoki,¨gula kue ra bakal kurang,pira-pira siap,tapi ya kue,mbayare kess,terus cocok karo regane.¨,Mba idah gole ngomong.
Nangapa Mba idah karepe kess ?,anu wis ana kedadian sing gulane urung pada dibayari,dadi go muter kulak dadi angel. Terus,rega gula saiki 4200 tekan jogja,dadi rega sing di transaksikena kue wis termasuk transport,tapi,rega gula sewektu-wektu berubah ¨melu pasaran¨,kadang sedina be bisa berubah. Nek arep transaksi,ngebel disit meng no kie 085227156545/081327059181,nek garep nemoni langsung ya meng alamat kie,Jladri kidul Rt 02/05 no.1 ¨Pak Slamet/Bu Idah¨,umaeh pas nang tanjakan tengen dalan,nek kan kebumen. Bentuk gula ana loro,batokan karo bumbungan. Ngomong bae,nek kancane njenengan bakul gula mesti paham masalah batokan karo bumbungan. Nek jenis gula,ngomong bae gula asal nggonku,bakul gula kan paham,gula asal daerah.
monggo sampean sing bisnis,aku kur nidokna tok. Kira-kira ya kaya kue,lewih jelase,ngobrol karo Pak Slamet/Bu Idah langsung.

sugeng bisnis.